Afrodita professional Hyaluron 24H

Afrodita ima kar nekaj zelo dobrih izdelkov za nego kože. Z njihove professional linije, sem testirala, kar nekaj izdelkov, vendar mi je tale vlažilna krema eden najljubših.


Trditve:Deluje z optimalnim in dolgotrajnim vlaženjem v globljih plasteh kože. Spodbuja nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo dva najpomembnejša proteina v koži: kolagen in elastin. Koži nudi zaščito pred stresom in drugimi škodljivimi dejavniki okolja.

Rezultat: že po prvem nanosu je koža lepo napeta, brez mastnega sijaja, po nekaj dneh je koža še vedno lepo napeta, z izboljšanim ravnotežjem vlage ter tudi bolj čvrsta. Po vsakem nanosu opazno izboljšanje stanja kože. Klinični testi dokazujejo, da je koža po uporabi opazno bolj navlažena, čvrsta, gladka in izboljšanega tonusa. (vir: www.kozmetika-afrodita.com)

Ključni poudarki:
-          za normalno do mešano kožo
-          long-lasting hydration & firming
-          NON – COMEDOGENIC
-          brez dodanih konzervansov
-          paraben free

Komentar trditev: Izdelek vsebuje konzervanse, ker vsebuje vodo in bi drugače lahko prišlo do okužbe izdelka. Minus kreme se mi zdi tudi to, da ne vsebuje zaščitnega faktorja.Na voljo je krema namenjena normalni-mešani koži in krema za suho kožo.  

Uporaba:
Sama sem prvič tole kremo uporabila, ko sem bila pri njih na predstavitvi. Krema na koži pusti film, ki bi bil lahko za nekatere moteč in kožo zlo dobro navlaži. Na obrazu pusti sijaj, več kot daš kreme gor, bolj izražen je sijaj. Kremo pa se lahko uporablja v zelo majhnih količinah. Meni dodatnih nečistoč ni povzročila. Jo pa obožujem pri uporabi pod ličili. Uporablja jo brez primerja in ličila zagotovo ostanejo na svojem mestu, razen na mastnih predelih. Tudi vonj je prijeten.

Aktivne sestavine:
Krema ima tri glavne sestavine, in sicer: hialuronska kislina (več o njej v posebnem blogu), ki kožo vlaži, karnozin, ki preprečuje oksidativni stres in pantenol, ki tudi vlaži kožo.

Embalaža:
Sama imam tole kremo v tubi (200 ml), kar se mi zdi precej praktično, v manjših količini pa se jo dobi, kot večino krem v lončku (50 ml). Cena in nakup:
Za vsakdanjo uporabo je na voljo 50 ml krema v lončku, ki stane 25,5€ in jo dobiš v Afroditini spletni trgovini (tukaj), kozmetičnih salonih, ki prodajajo Afroditine izdelke in pa na sedežu podjetja v njihovi trgovini (tu dobiš tudi večjo različico v tubi, ki je sicer namenjena profesionalni uporabi).

Ponovni nakup?
Jaz sem si kupila že drugo tubo te kreme, saj mi je odlična zaradi vlaženja in ker jo lahko uporabljam kot primer pod pudrom.  

Kateri je pa tvoj najljubši izdelek za nego kože?

Ni komentarjev