Essence vse najboljše!

Kozmetična znamka Essence letos praznuje 15 let in ker je to znamka, ki me je popeljala v svet ličil in nege kože, se mi zdi prav da ji namenim objavo. V njej bom z vami delila svoje začetke ličenja in druženje z znamko Essence.
Najstniška leta
Nekje proti koncu osnovne šole sem začela odkrivati svet ličil, za današnje najstnice verjetno zelo pozno. Takrat sem odkrila Essence. Zakaj sem ga kupovala? Seveda zato, ker je bil najcenejši in sem si lahko kupila njihove izdelke z denarjem, ki sem ga takrat imela. Začelo pa se je s kupovanjem glossev. Še vedno se spomnim rdečega z bleščicami. Kasneje je bil seveda obvezen črn svinčnik za oči in maskara. Počasi pa sem začela dodajati še senčke in pudre. Nekaj časa pa sem uporabljala tudi izdelke za nego.


Pozna najstniška in dvajseta leta
Z leti sem začela vedno bolj posegati tudi po malo dražjih izdelkih, vendar kljub temu, mi je ostalo še kar nekaj Essence izdelkov, ki jih ‘redno’ uporabljam. Še vedno imam pigmente, ki so se nekaj časa prodajali in so odlični, ko potrebuješ bolj živo barvo na očeh. Prav tako je trenutno v uporabi njegova maskara, mat transparentni puder v kamnu in pa roza senčilo iz kolekcije Must have. Poleg ličil pa uporabljam tudi nekaj izdelkov za nohte, in sicer olje za nego nohtov, ki je veliko premalo v uporabi in pa odstranjevalec obnohtne kožice.


Zakaj imam rada Essence?
Ker ima zelo dostopne cene in kvaliteto še vedno na zadovoljivi ravni (odvisno od izdelka do izdelka), zaradi njihovih embalaž, ki so zelo lične  in ker imajo res pestro izbiro izdelkov, ki jo še popestrijo z omejenimi linijami. Znamka Essence je super za vse, ki se še spoznavajo z kozmetiko, pa tudi tiste, ki bi včasih rade samo preizkusile kak nov izdelek.Ni komentarjev