If you can dream it, you can do it.

Se spomniš, kdaj si nazadnje nekaj naredila prvič? Sama sem spet na začetku in pišem svoj prvi blog. Občutek je dober. Zakaj? Ker se naredila tisti prvi korak in predvsem ker nimam pojma, kam me bo pot popeljala in kje se bom znašla čez nekaj časa.


Mrha ni nastala, ko sem našla pravo ime, pa tudi ne, ko sem se odločila, da bom spremenila blog. Nastala je že pred nekaj leti, vendar takrat čas ni bil pravi za uresničitev ideje. Začela sem počasi. Najprej z nekaj blog objavami na Smrklji, potem je po dolgi pavzi nastala Alixanda s katero sva se družili skoraj dve leti, dokler nisem prišla do konca. Do tiste točke, ko sem vedela, da je za naprej potrebna sprememba, velika sprememba. Ta sprememba je sedaj tukaj, pred tabo.


Na mojo novo stran sem prenesla svoje najljubše in najboljše objave iz prejšnjega bloga. Z novimi objavami pa bom s tabo delila nasvete in izkušnje, ki jih pridobivam v življenju na več področjih svojega življenja. Pripravi se na nore in upam, da tudi poučne objave, ki bodo objavljene vsak teden na blogu.


Ni komentarjev