Kaj se skriva v letošnji DM vrečki?

DM tek je že skoraj pred vrati in danes so tudi začeli deliti majčke in seveda vrečke z darili. Letošnja vrečka se je od lanske razlikovala, saj nekaterih izdelkov ni, so pa zato dodali druge izdelke, ki bodo zagotovo razveselili vsako žensko in punco. Predstavila bom izdelke, ki so meni v vrečki najbolj všeč.


Balea gel za tuširanje z mlekom in medom, sun dance krema za zaščito pred soncem s SPF 20 in Himalaya zobna pasta
Gel za tuširanje mi bo prišel še kako prav, ko mi zmanjka Afroditinega, mleko za telo mi je bilo kar všeč, zato upam da me tudi ta gel ne bo razočaral. Kreme za zaščito pred soncem sem se zelo razveselila, saj so pred nami vedno toplejši dnevi in s tem tudi vedno krajši rokavi in hlačnice. Mogoče bi sama edino izbrala malo višji zaščitni faktor. Za zobno pasto komaj čakam, da jo začnem uporabljati, saj imajo zelo dober okus. Tako dobiš poleg čiščenja še občutek razvajanja.Jasmin sport dnevni vložki in Lactacyd intimno milo
Letos so poskrbeli tudi za popolno intimno nego. Sama Jasminove vložke redno uporabljam, sport različice pa mi še ni uspelo preizkusiti. Všeč mi je ker so vsaj delno narejeni tudi iz naravnih materialov, ti so narejeni iz tencela, vlakovine, ki je narejena iz celuloze. Lactacyd intimno milo pa sem prvič preizkusila že nekaj časa nazaj, tako se že veselim uporabe in tesitranja novega izdelka. 
Scholl olje za nohte in Afrodita krema za roke
Letos v vrečki ni bilo lakov za nohte, zato pa je bilo olje za nego nohtov. Olje je za moje nohte odličen pripomoček za nego, če bi ga le uporabljala veliko pogosteje kot ga. Olje bi morala namreč nanesti na nohte vsaj vsak dan, sama pa se niti ne spomnim, kdaj sem ga nazadnje nanesla. Afroditina krema za roke z vonjem po grozdju. Nor vonj, njihova krema za roke pa me tudi še ni razočarala, čeprav mislim da bo morala na uporabo še malo počakati, ker imam še kar nekaj drugih krem za porabiti. 
Vatke Cotoneve, šminka Essence in maskara Rimmel
Vatk mi bo ravno zmanjkalo in mi bodo zato prišle še kako prav. Prav tako sem se razveselila šminke, ki jo bom zagotovo že kmalu preizkusila, medtem ko bo maskara na test še malo počakala, ker imam še kar nekaj maskar za porabiti. 
Vitamin well hydrate in ploščica Fit-Crisp Balanced Bar
Brez hrane in pijače seveda ne gre. Tokrat so nas pocrkljali z napitkom Vitamin well hydrate. Napitek je zagotovo primeren za po vadbi, ko telo hitreje kuri kalorije, saj vsebuje precej sladkorja. Kakšen je po okusu pa ne vem, ker ga še nisem odprla. Prav tako so nas razveselili s čokoladno tablico, ki tudi zaenkrat še čaka zaprta, da si jo privoščim.Na spodnji sliki pa vam razkrivam, kaj vse se je skrivalo v vrečki. Majčka je res lepe zelene barve in jo bom z veseljem nosila tudi po teku za športne aktivnosti. Prav tako pa smo dobili tudi knjižico s popusti in nekatere med njimi bom z veseljem unovčila. Ni komentarjev