Moj mesec: Diploma je končana!!!

Če sem na začetku pisala o mojem tednu, lahko sedaj napišem kar o mojem mesecu. Že kar nekaj časa je odkar sem objavila svoj zadnji blog, saj se bila precej zaposlena z diplomsko nalogo, potem sem pa preprosto potrebovala malo oddiha.


Diploma je napisana in še ta teden si bom lahko za nekaj časa oddahnila od nje. Moram reči, da se je pisanje in popravljanje zavleklo, preden sem jo lahko oddala, ampak še vedno mi jo je uspelo oddati pred datumom za katerega sem bila dogovorjena in nisem pisala ravno zadnji trenutek. Čeprav, resnici na ljubo, bi jo lahko napisala že mesece nazaj in bila sedaj vsega tega že rešena.

Poleg diplome sem se seveda ukvarjala tudi s študentskim delom, ki mi je vzelo kar nekaj časa, tako da so bili ob skoraj vsako dnevnem teku in ostalih obveznostih moji dnevi precej polni. Sedaj pa se bo končno vse poletno umirilo, nazaj pa bo zaživel tudi blog. Ker sem precej dopustniško razpoložena je edino družabno omrežje, ki ga več ali manj uporabljam Instagram, Facebooku pa se uspešno izogibam in ga iskreno povedano niti ne pogrešam. Sedaj šele vidim, koliko časa sem v resnici zabila na njem, ki bi ga lahko porabila za druge stvari. Sedaj imajo moji dnevi kar naenkrat nekaj minut več, predvsem pa manj časa preživim pred računalnikom.


V tem mesecu pa sem seveda veliko razmišljala o blogu in dobila sem kar nekaj novih idej, ki jih bom delila z vami. Julija in avgusta bo blog bolj aktiven in bom pridno objavljala, čeprav bo še vedno bolj dopustniški, medtem ko se bom potrudila, da s septembrom začnem z rednimi objavami.

Še nekaj utrinkov tega meseca:


Knjiga, ki jo po nekaj letih spet berem. Zagotovo ena od boljših knjig o ljubezenskih odnosih, ki jo sedaj zagotovo veliko bolj razumem.


Naslovnica moje diplome, ki bo kmalu v tisku. Zagotovo me pa pred tem čaka še ena težka naloga - izbira barve naslovnice.


Pri današnjem teku sem ugotovila naslednje:
a) jutri me zagotovo čakajo bolečine v mišicah.
b) ker so mi 'ta stari' tekaški copati, več kot očitno premajhni, me čaka šoping
c) tekla sem nad pričakovanji - tekla sem namreč hitreje kot lani na 10 km na Ljubljanskem maratonu
d) med tekom me je že vse bolelo, ampak nisem popustila


Top bananini mufini, ki sem jih spekla dva vikenda zapored. Brez sladkorja in moke, vendar s čokolado. Recept pride v naslednjih dneh na blog.

Ni komentarjev