Porabljenčki

Sonce nas je v zadnjih dneh precej prijetno grelo in meni je bilo že kar malo prevroče (zima je zakon). Sem pa ta teden pripravila blog na katerem sem zbrala izdelke, ki sem jih porabila nekaj časa nazaj. Porabila sem kar nekaj izdelkov za nego kože, medtem ko ličila sploh v teh poletnih mesecih bolj kot ne stojijo v omari.


Afrodita kremni gel za prhanje Cotton flower
Gel za tuširanje, ki sem ga končno uspela porabiti do konca. Gel ima zelo prijeten vonj in sem ga iz tega razloga tudi oboževala. Koža pa je po uporabi mehka.


LaBri cvetlična čistilna pena
Pene za obraz obožujem, predvsem zato ker so ponavadi nežnejše pri čiščenju obraza, kot geli. Pri tej peni mi je bil všeč predvsem vonj, pa tudi njen čistilni učinek. Vendar moram opozoriti, da ne očisti ličil, tako da jih moraš predhodno odstraniti. Plus pa dam tej peni tudi zato, ker je plod manjšega slovenskega podjetja.


Bioderma micelarna raztopina Sensibio H2O
Verjetno ena najbolj popularnih micelarnih vod. Sama sem jo kupila, ker sem jo želela preizkusiti, poleg tega pa sem jo namerno kupila v manjši embalaži, ker sem želela flaško uporabljati še naprej. Na koncu sem ugotovila, da se embalaže ne da preprosto odpreti in da bo romala v koš. S samim izdelkom sem bila zelo zadovoljna, saj je na nežen način odstranil vsa ličila, poleg tega pa mi ni povzročal pekočega občutka okrog oči.


Simple micellar make-up remover wipes
Simple je ena od blagovnih znamk L’oreala, se je pri nas, na žalost, ne dobi, da pa se jo naročiti na Boots.com. Najprej sem preizkusila peno za čiščenje obraza in mi je bila všeč, zato sem kasneje kupila še robčke za odstranjevanje ličil. Robčki so zagotovo primerni za nego občutljive kože, ravno tako pa odstranijo vsa ličila. Znamka Simple mi je všeč zato, ker izdelki vsebujejo manj sestavin, poleg tega pa vsebujejo najbolj nežne in varne sestavine in so zato primerni za občutljivo kožo. Sama že načrtujem nakup še katerega njihovega izdelka.


Melvita vlažilna dnevna krema Nectar de roses
Krema me je spremljala kar nekaj časa in ko sem bila že prepričana, da jo bo kmalu zmanjkalo je še kar vztrajala. Všeč mi je bila, ker je mojo dobro navlažila, všeč mi je pa tudi embalaža na pumpico, saj si tako iztisneš ravno pravšnjo količino kreme. Edini minus tele kreme je zagotovo cena, ki je precej visoka.Ni komentarjev