Porabljeni izdelki za nego telesa

Oktober je že polnem zagonu in čeprav sem bila prepričana, da bom oktobra res več časa namenila blogu, mi to do sedaj ni preveč dobro uspevalo. Po dolgem času sem naredila nov zapis o kozmetiki. Čez poletje sem porabila, kar nekaj kozmetičnih izdelkov, ki bi jih rada delila s tabo.


Afrodita anticelulitna krema Garcinia strong
Mislim, da je to že druga ali celo tretja krema v dveh letih in eno imam že na zalogi za nadaljno uporabo. Kreme nisem uporabljala redno, zato o anticelultnih rezultatih ne morem poorčati. Zakaj to kremo vseeno rada uporabljam? Ker mi je všeč njen občutek na koži. Čeprav to pomeni, da pri prvi uporabi občutiš vročino in pekoč občutek, koža pa se za kako uro obarva rdeče. Zato je smiselno, da jo uporabiš zvečer pred spanjem. Če se odločiš za nakup te kreme za poletje jo kupi v februarju ali marcu, saj je takrat cena najnižja, v poletni sezoni se namreč cena hitro dvigne za nekaj €.


Balea gel za britje
Ta gel za britje sem dobila na lanskem DM teku in moram priznati, da me je prijetno presenetil. Gel se spremeni v čvrsto peno, ki dobro opravi svojo nalogo, tj. zmehča dlake. Pa še cena je nizka.

Nivea care
Nivea care je novejša različica Niveine klasične kreme. Čeprav sta obe kremi namenjeni negi telesa, pa se razlikujeta v sestavinah. Meni je novejša različica veliko bolj pri srcu saj ne vsebuje parafina. Po nanosu na telo se krema vpije, vendar ne popolnoma. Na koži pa pusti prijeten občutek.


Nivea anti-perspirant powder touch
Niveine antiperspirante in deodorante uporabljam že nekaj časa. To je, mislim da, že tretja steklenička antiperspiranta in še vedno mi je všeč. Poleg ostalih sestavin vsebuje tudi kaolin, ki poskrbi za suh občutek. Ta antiperspirant mi je všeč zato, ker pusti suh občutek in prijeten vonj nekaj ur, poleg tega nisem opazila, da bi na oblačilih puščal madeže.   

Ni komentarjev