3. BBMU: Roza pozitiva

V petek sem se že drugič udeležila konference lepotnih blogerk Beautiful bloggers Meet Up. Čez dan se je zvrstilo kar sedem zanimivih predavanj in dve luštni lepotni tržnici, kjer so nas čakali sponzorji, ki so nam predstavili svoje izdelke in nas razvajali. Seveda pa smo se vmes tudi naklepetale.Na kratko pa je dan izgledal takole:


Vse se je začelo zjutraj s kavico in prvim klepetom z blogerskimi kolegicami in v pričakovanju nadaljevanja dneva in vseh predavanj.


Pozitiva. Prvo predavanje je potekalo v pozitivnem duhu in zavedanju, da moramo druga drugo spodbujati in tudi kdaj pohvaliti.


SEO! Moj dragi SEO, midva se bova morala še dobro pogovoriti, ker te bom počasi morala začeti pridno uporabljati.


Čeprav me Youtube zaenkrat še ne mika, me je Tjaša s svojim predavanjem navdušila. Tako z energijo, kot tudi z nadvse uporabnimi nasveti.


Lepotna tržnica, kjer nas je spet čakalo klepetanje in sklepanje novih poznanstev in en kup darilc


Predavanje o slovnici. Sem poslušala, ampak upam, da so ga poslušale tudi vejice in bodo sedaj končno skakale na pravo mesto (Upanje umre zadnje.).


Predavanje, ki me je najbolj zanimalo - Miti in resnice o kozmetičnih sestavinah. Čeprav sem se v večini strinjala z predavateljico, me tipi kože še vedno begajo? Predvsem pa me bega to, kako lahko nekdo še meša zdravo kožo in kožo z obolenji (Tipi kože se nanašajo na zdravo kožo). Mislim da bi o tem lahko napisala cel blog.


Facebook in njegovi hitro se spreminjajoči se algoritmi. Super predavateljica, ki je vedela o čem govori. Ampak meni nekatere stvari, še kar niso jasne.

Okrogla miza nam je zgotovo, dala misliti o odgovornosti in temu, kar delimo z vami.


Lepotno razvajanje v drugo in širjenje pozitivne energije.  


Trening za roke - nošenje vseh vrečk in prikupnega nahrbtnika domov.


In seveda razpakiranje vseh vrečk, ker sem morala preveriti, kaj vse sem prejela. Dobile smo tudi najbolj beautiful rokovnik, ki ga bom z veseljem uporabljala (na kratko - tudi bullet journal se ne obnese pri meni).
Hvala Niki, ki je zopet organizirala super konferenco in še boljšo kot lani! Hvala ti, ker si se že tretje leto zapored potrudila nam omogočila tako super izobraževalno druženje in noro lep rokovnik! Hvala tudi vsem sponzorjem, ki so nas obdarili z darili in nam tako predali kar nekaj izdelkov v testiranje. Katere bom jaz z veseljem preizkusila, pa razkrijem v naslednji objavi.   

Letošnji sponzorji so bili: Aikon Akademija, Ars Florae Gardenia, Afrodita Kozmetika, Avon, Alterna haircare, Catrice, Caudalie, Fidimed, Honor, L̒Occitane, Lotique, Medex, Melvita, Makeup revolution, Nelipot, Olaplex, Philips, RauchFresh, S.Oliver, Sisi-nger 21, Smile concept store, The Body shop, Vichy, Yankee Candle in Cosmpolitan. 

3 komentarji

  1. Waw, vidim, da ste uživale <3 Upam, da se vidimo drugo leto! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Yayy, super slikice! In res smo preživele izjemen dan, lahko jutri ponovimo? ;)

    OdgovoriIzbriši