BBMU: Izdelki za nego kože

Čeprav je Nika obljubila, da letos ne bo veliko izdelkov, smo jih vseeno dobile v preizkus kar nekaj. Odločila sem se, da ti razkrijem s katerimi izdelki sem praktično že zapolnila letno kvoto porabe izdelkov, katere se res veselim poiskusiti in katerim bom dala priložnost, da se izkažejo. Glede na to, da sem svojo kožo na obrazu končno spravila v neko ravnovesje, z izdelki za obraz ne upam preveč eksperimentirati. V tem blogu delim s tabo vse izdelke za nego, v naslednjem pa te čakajo še ostali izdelki.


Nega telesa
Afrodita in The Body Shop, ki prihaja tudi v Slovenijo, sta nas obdarila z izdelki za nego telesa. Lahko rečem, da sem svojo kvoto mlek/losjonov/masel za telo do naslednje konference zapolnila. Afroditina izdelka, ki sem ju prejela sta iz SPA linije. Prejela sem mleko za telo firming therapy z vonjem po jagodah. Iz te linije ravno uporabljam mleko za telo detox therapy s hialuronsko kislino, ki mi je všeč, tako da upam, da se tudi ta izkaže. Naslednji izdelek pa je sufle za telo anti-stress z lavando. Na embalaži piše da ima puhasto strukturo (fluffy texture), predvidevam da to pomeni, da je tekstura ista kot pri jagodnem mousse, kjer mi penjenje ni bilo preveč pri srcu.
Prejela sem tudi The Body Shop maslo za telo s čudovitim vonjem. Njihovih izdelkov še nisem preizkusila, tako da se že veselim uporabe.
Zadnja dva Izdelka sta od podjetja Nelipot, ki je bil eden izmed sponzorjev letošnje konference in res se že zelo veselim, da bom lahko preizkusila njihove izdelke. Ker sodi na koži nisem najbolj naklonjena, sem si izbrala nov naravni deodorant, ki je ne vsebuje in že komaj čakam da ga preizkusim. Drugi izdelek, ki ga bom preizkusila pa je mazilo na osnovi konopljinega olja in propolisa in je namenjen razdraženi koži (sem prvak pri blagih opeklinah).  


Nega las
Tokrat smo prejeli tudi nekaj izdelkov za nego las. Dobili smo dve znamki, ki sem ju želela preizkusiti, predvsem zato, ker me je zanimalo če sta vredni svojega denarja in sedaj ju bom končno lahko.
Prva je Olaplex. Njihovi izdelki so sicer namenjeni barvanim lasem, nekatere izmed izdelkov pa se uporablja tudi že med samim barvanjem, saj zavarujejo lase, da se med barvanjem ne uničijo preveč, po barvanju  pa niso izsušeni in slamnati. Prejela  sem masko za lase, ki naj bi pomagala obnoviti poškovane vezi v proteinski strukturi las. Moji lasje so sicer nebarvani (razen L’oreal color stay, ki je na mojih laseh ostal veliko dlje kot naj bi), poškodovani pa tudi ne bi smeli biti. Kljub temu bom izdelek uporabila, da vidim ali bo kakšna razlika.
Potem pa smo dobili še kompletek od Alterne, Caviar linijo. Dobili smo šampon, balzam, masko za lase in lak za lase. Že komaj čakam, da izdelke preizkusim, da vidim kakšni lasje bodo po pranju in uporabi izdelkov..
Če te izdelki zanimajo jih lahko kupiš na www.star-beauty.si


Nega obraza
Izdelek, ki se ga zagotovo najbolj veselim uporabljati je Melvitino L’Or bio. Mešanica olj za obraz, telo in lase. Čeprav sem malo razočarana, da ni zgolj mešanica olj, ampak so dodane še druge sestavine. Kljub temu upam, da bom nad njim vsaj toliko navdušena, kot sem nad šipkovim oljem.
Potem pa smo dobili še dva izdelka proti staranju, in sicer Caudalie Serum proti gubam, ki vsebuje hialuronsko kislino in antioksidante, prav tako pa ima skupaj malo sestavin, zato se že veselim uporabe. Naslednji izdelek pa je Vichyjev Slow age izdelek, ki vsebuje antioksidante, poleg tega pa ima še SPF 25. Edina stvar, ki me moti pri večini Vichy-jevih izdelkih je da vsebujejo namreč veliko alkohola, zato še nisem prepričana ali bom tale izdelek uporabila ali ne.

Katere od teh izdelkov, bi pa ti najraje preizkusila?
1 komentar

  1. Jaz se najbolj veselim Caudalie seruma in zaenkrat deluje obetavno. Imam pa zaradi nosečnosti dosti boljšo in manj zahtevno kožo, tako da lahko potestiram večino izdelkov za obraz, kar je blo prej nemogoče. In sem kar malo divja v menjavi izdelkov.
    Za telo pa TBS že pridno uporabljam, mi noro diši, pa tudi efekt mi je všeč.
    Afrodito pa sem izbrala isto mleko, po porodu mi bo vsaka pomoč prišla prav. Sivka je šla dalje k sestri :)

    OdgovoriIzbriši