BBMU: Izdelki za vsak dan

Danes z vami končno delim še drugi del izdelkov, ki smo jih prejeli na konferenci. Čeprav so tudi izdelki za nego izdelki za vsak dan, tukaj delim tudi izdelke, ki ne sodijo pod kozmetiko. Seveda pa bom najprej začela s svojo najljubšo kategorijo - ličili.

Ličila in nohti
Seveda lepotna konferenca, ne bi bila popolna če ne bi prejeli tudi nekaj lepotil. Že pred samo konferenco so nas pockrljali z Essence highlighterjem in Catrice šminko. Oba izdelka bosta glede na trenutne teste kar precej v uporabi. Na konferenci nas je spletna trgovina Ličila.si razvajala z izdelki Revolution. Izdelek, ki ga bom uporabljala je Liquid highlighter v odtenku Unicorn elixir. Glede na to, da sem nora na bleščice sem ga že preizkusila. Učinek na obrazu mi ni preveč všeč, ker ima, ironično, preveč bleščic. Uporabila pa ga bom kot dodatek losjonu za telo ali kot senčilo, sploh v decembrskih dneh. Lotique make up je slovenska znamka, ki nas je razvajala z ličili. Izdelka, ki ju bom uporabljala sta maskara za obrvi (ravno sem razmišljala o njenem nakupu) in najlepše shimmer senčilo v ‘strawberry’ odtenku, ki sem ga imela že nekaj časa na ‘wish’ listi. Avon nas je pocrkljal z dvema lakoma za nohte. Nad obema odtenkoma sem navdušena, dobila sem živo roza satin matte lak in pa nežno roza lak.


Prehranska dopolnila
Že tretje leto je na konferenci sodeloval tudi Medex. Tokrat nam je Medex podaril kolagen lift. To je bil eden od izdelkov, ki sem si ga že nekaj časa iz firbca želela preizkusiti in videti ali ima dejansko učinke. Sicer vem, da v 15tih dneh učinkov ne bo, se bom pa mogoče odločila za nadaljevanje uporabe. Trenutno pa imam v uporabi Medexov Streskontrol, ki bo že kmalu dobil objavo na blogu. S prehranskimi dopolnili se je na konferenci predstavil tudi Fidimed, ki nas je oborožil z vitamini, ki ob tem vremenu pridejo še kako prav.


Planer
Seveda ne morem mimo planerja, ki smo ga prejeli. Že lanski planer je bil čudovit, s tem pa je Nika presegla samo sebe. Planer je v nežno roza - zlati kombinaciji in perfekten za zapiske. Tiste, ki spremljate moj blog veste, da sem nad planerjem obupala, ker ga večino časa nisem uporabljala in se potem odločila za bullet journal, s katerim se je po dveh mesecih zgodilo popolnoma enako kot s klasičnim planerjem. Zato sem se odločila, da dam priložnost spet ‘blogerskemu’ planerju. Kar mi je pri tem planerju res všeč je, da imaš na eni strani teden, na drugi stran pa list s črtami za vse mogoče zapiske, tako da is ga lahko osebno prilagodiš. Zaenkrat ga še pridno uporabljam in polnim z obveznostmi.


Preostali objavi o BBMU si lahko prebereš tukaj in tukaj.


2 komentarja

  1. Kolagen pomaga! Jaz sicer nimam tega od Medexa, ampak... deluje ;) Bo ta teden ravno objava na blogu po 1mesecu redne uporabe. Drugače so nas pa super razvajali na BBMULJ, toliko dejansko uporabnih izdelkov <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom spremljala, ker me res zanima! :) Jaaaaaa, super izdelke smo dobili! <3

      Izbriši