AHA trenutki meseca aprila


V tem polletju smo na faksu dobili predmet, kjer smo morali pisati domače naloge in v domačih nalogah smo morali napisati tudi naše AHA trenutke, torej kaj je tisto kar nas je res presenetilo ali se nam vtisnilo v spomin ali nam dalo popolnoma novo spoznanje. Odločila sem se, da bom to preselila tudi sem in vsak mesec delila svoja spoznanja. (Ja, zelo verjetno se bodo občasno ponavljala. Slab spomin, pa to vsako napako je treba vsaj še enkrat ponovit, da si lekcijo zapomnimo.) Tako da danes z vami delim moja spoznanja meseca aprila, ki je bil zelo pester mesec na skoraj vseh področjih. 


Tudi na faksu obstajajo profesorji, ki ti dejansko povejo kako stvari izgledajo v praksi in ne samo v teoriji in te ne učijo stvari, ki se v praksi ne uporabljajo.

Moji dve zeleni roži sta po pol leta še vedno živi, kar mi predstavlja svojevrsten dosežek. Upam, da bosta preživeli vsaj do zagovora magisterija. Se jima je pa sedaj pridružila še sivka.  
Očitno lahko preveč tečeš in se ti zaradi tega lahko vname pokostnica. Upam, da sem sedaj naučila zakaj se tega ne počne, čeprav je mikavno. Ampak se tudi pozdravi, tako zdaj mirno tečem naprej in spet pridno nabiram kilometre. (Za samozdravljenje sem uporabljala povoj med tekom, protivnetno mazilo in hlajenje, predvsem pa sem tekla zelo skrajšane razdalje.)

Metodologija s svojim piflanjem o anketah mi ni pri srcu. Zato sem  se spravljala učit dva tedna in se na koncu učila en dan pred izpitom. (In upam, da naredim). Računski del statistike pa je čist kul. (Sem ena od tistih, ki imajo radi matematiko).

Končno je ''in'' kupovanje čim manj oblek in kozmetike.

Seminarske so mi šle vedno na živce. Na prejšnjem faksu sem vsaj odnesla nekaj novega znanja. Sedaj so seminarske v 90% čisto mučenje in neuporabne (članek iz leta 2006??? zelo AKTUALNO).

Včasih so najlonke bolj vzdržljive od obleke. Po ''divji'' vožnji v prtljažniku, so ostale cele, medtem ko je z obleke pogledalo nekaj nitk.

Tale prtljažnik je mišljen ;)


Ni komentarjev