AHA trenutki meseca maja


Junij je že tukaj in z vami spet delim svoje utrinke meseca maja. Maj je bil precej pester mesec, zato mi je vsake toliko zmanjkalo tudi energije za blog in še za kaj drugega. Se pa že veselim poletnih mesecev in sončka, vročine pa niti ne.

Raztezanje, raztezanje in še enkrat raztezanje. Po X letih športanja, sem šele ugotovila, zakaj je tudi statično ogrevanje in raztegovanje pomembno.

Kljub obupu, ki me je zajel med izdelovanjem torte, ker mi kreme niso šle po načrtih, je končni izdelek izpadel več kot čudovito. Sedaj vem kako popraviti za naslednjič.

Zlat sprej za barvanje tort in ostalih sladic je super, ampak prekleto drag(100ml je cca. 10€; kupila sem ga v trgovini Peki v Ljubljani). Čeprav že razmišljam, kako bi si omislila še srebrnega in ga kombinirala z modro barvo.

Vedno bolj mi gredo na živce članki, ki promovirajo hitro hujšanje s čudežnimi tabletkami, praški in nadomestnimi obroki.

Sem po dolgem času preletela knjigo Skrivnost in želela o njej napisati blog. Na koncu sem se ustavila in bom to pustila za poletne mesece. Knjiga mi je veliko preveč delovala kot pravljica. 

Ta mesec mi je uspelo porabiti v senčko v življenju do konca. Sedaj bi si pa že lahko kupila kakšno novo paletko (ženska logika :D). 

Učenje in poslušanje se za dodatne točke še kako izplača. Tako bo malo manj dela za sam izpit.

Da je bila odločitev, da grem že s prve k moji lani odkriti frizerki pravilna. Moji lasje so spet super oblike in razcepljene konice so se poslovile.

Maj je minil veliko veliko prehitro. Dnevi so se kar obrnili in tukaj je že junij.

AHA trenutke si moram zapisovati sproti, ker če ne jih polovico pozabim. 
 
 Kateri so pa tvoje AHA trenutki meseca maja? 


Ni komentarjev