AHA trenutki meseca junija


Julij je že tukaj in to je moj prvi blog po enem mesecu. Junij je bil zame precej naporen in vesela sem, da ga je konec. Pri vsem tem pa sem seveda dala na stran blog. Imam pa za julij že kar nekaj idej za objave, ki jih bom z veseljem delila z vami.

Kjer je drama, tam sem jaz, očitno. Vedno znova me preseneti, kako se mi uspe zaplesti v situacije, kjer pač ponavadi nimam kaj iskati …

Včasih se trudiš in na koncu rezultat ni točno takšen kot bi si želel. Ampak v takih primerih sem ugotovila, da se ne vredno sekirati. Fuck it, bo drugič boljše. Gremo Naprej.

Ko enkrat nehaš prebirati vse Cosmopolitan in podobne portale/revije nasvete za osvajanje in najdeš ljudi, ki dejansko vejo o čem govorijo, so nasveti, kar naenkrat veliko bolj uporabni. (Uporabi rdečo šminko, da ga boš zapeljala – do postelje verjetno ja, kaj dlje pa bolj težko …)

Življenje mora biti uravnovešeno, tako je tudi s tveganji. Nikoli ni pametno iti na vse ali nič, ampak vedno je pametno imeti še plan B, C za ziher, dokler prvotni plan ne uspe.

Učenje in žrtovanje nekaj dni za v celem letu za učenje se izplača. Prav tako je bilo to edino obdobje v tem letu, ko sem imela najbolj urejeno prehrano in se pridno ukvarjala s športom.

No boljšega občutka, kot to, da že spakiraš vse izpiske in knjige za na morje, ker še nisi dobil rezultatov izpita in eno uro preden se odpraviš izveš, da je izpit opravljen in da lahko vse knjige in izpiske doma pustiš.

Vem, da boste to še enkrat avgusta brale, ampak tek ob morju je zakon. To sem ugotovila, dve leti nazaj v ZDA in sedaj ponovno. Ni boljšega občutka kot jutranji tek po stezah, kjer srečaš še en kup drugih tekačev.

Junij je bil zelo naporen mesec z nekaj padci, pa tudi nekaj vzponi. Hkrati pa tudi z nekaj življenjskimi lekcijami. Ampak julij bo zagotovo boljši.Ni komentarjev