AHA trenutki meseca oktobra


Spet je začetek meseca. Ne morem verjeti, da smo že novembra, kako hitro gre čas. In samo še dve leti imam študentski status in še manj časa da najdem stanovanje za izmenjavo, preden bom lahko rekla, da se je začelo resnično odraslo življenje. November se je začel naporno in upam, da se kmalu malo umiri in bom malo zadihala. Sedaj pa se vračam nazaj v mesec oktober in kaj se je oktobra dogajalo.

A začnem s faksom? Torej začelo se je z vsemi urejanji papirjev za izmenjavo. Po novem imam tudi rojstni list v Francoščini. Po zbiranju vseh dokumentov za prijavo na izbrano šolo, se mi je uspelo prijaviti celo nekaj dni pred rokom, kar si štejem za izjemen uspeh.

Druga točka povezana s faksom. V prvem polletju imam dva predmeta, s precej podobno vsebino. Pri vsakem predmetu drugi profesor. Potem pa je prišlo do trenutka, ko imaš pri enem predmetu top šit profesorja, ko hodiš z veseljem na predavanja in ti je prekleto žal če ne moreš iti. Pri drugem profesorju pa ti je vse tako mimo, da se odločiš, da to pač ni zate. Da se tega ne greš. Tako bom ta predmet opravljala na izmenjavi namesto dodatnega izbirnega predmeta.

Seveda moram nadaljevati s tekom. Ker  me je konec septembra pestila poškodba mišice, ki sem si jo očitno pretegnila (oziroma bolj verjetno preobremenila), je bil moj trening v oktobru precej omejen. Kar je pomenilo, da sem opravila do polmaratona minimalno število treningov. Kar mi seveda ni bilo najbolj všeč, ampak pri takem tipu poškodbe nimaš veliko izbire, kot počivati. Kar pripelje do naslednje točke.

Polmaraton sem pretekla, brez bolečin v poškodovani mišici, ampak z bolečinami povsod drugod. Čeprav sem zmogla preteči cel polmaraton, sem bila na koncu še vedno razočarana. Moj cilj je preteči pod dvema urama in ta cilj sem zgrešila za 55 s. Kar pomeni, da bo za naslednje leto potrebno spremeniti načrt treninga, da mi končno uspe prebiti to magično mejo. Pa ne bi bilo slabo, če bi še malo prehrane vključila v ta načrt.

Končno sem si naročila nagrado za uspešno opravljen prvi letnik na ekonomiji. Tako sem si naročila svoj preljubi concealer, ki sem ga čakala dva meseca, da je končno prišel v Evropo, zraven pa sem si naročila še mojo najljubšo vlažilno kremo za obraz. Pa hvala prijateljici, ki je vskočila, zato da sem prišla do brezplačne poštnine, ker si je še ona izbrala en izdelek.

No pa dajmo zaključiti s posebno temo, ki se tiče fantov. Nekaj dni nazaj sem napisala celo objavo na temo fantov (ki ni še objavljena in ko bo, upam da jo bo večina zgrešila haha). Ja, tako sem bila jezna sama nase, ker sem spregledala znake o tem, da se tip v resnici ne zanima zame, ampak samo izkorišča (namerno ali mogoče nenamerno) pozornost, da sem napisala objavo o tem in predvsem zakaj do tega pride.

Ni komentarjev