Thank you, next ali kako ugotoviti, da fanta ne zanimaš

Podcast verzija TUKAJ


Marec je tukaj, vreme je vedno lepše (čeprav zame je pomladno vreme že od januarja) in z njim začnejo letati po zraku tudi kakšni drugačni virusi, ki okužijo samske. Ampak težava nastane, ko začnemo svojo energijo dajati nekomu, ki se sploh ne zanima za nas, ampak pozornost mu pa vseeno paše. Mene je to doletelo lani. Preden sem si priznala kaj se dogaja so minili štirje meseci, zadnji wake-up call pa je video Matthewy Hussey-ja o petih znakih, ki ti povedo, da se fant ne zanima zase. O jezi, ki sem jo takrat čutila sama do sebe raje ne bi govorila, prav tako pa tudi o tem, da sem ta video znala dobesedno na pamet. Zakaj sem bila jezna sama nase? Ker so bili znaki vidni praktično od prvega srečanja in ker je tip perfektno padel v štiri kategorije od petih, ki so bile omenjene v videu. Ampak me je pa to hkrati prisililo, da sem prišla do tiste točke, ko bom zavestno opazovala osebo in na hitro ugotovila koliko je ura. Ker se mi zdi brez veze čas zapravljati z nekom, ki mu sploh ni do tebe. Pa še hitreje lahko potem najdeš nekoga, ki mu dejansko je do tebe.

Tokrat ti bom predstavila nekaj opozorilnih znakov, na katere moraš biti pozorna in kako jih opaziš. Ni pa nujno, da je pri tebi že prišel ta čas, ko lahko rečeš – to je to. Tega se ne grem več. Lahko pa bo to tisto zadnje opozorilo, ko boš ugotovila, da se mora vse skupaj nehati.

Znaki na katere bodi pozorna:

Pokaže zanimanje zate, ampak ne preveč
Zanima se zate, odgovarja ti, čeprav včasih katero od tvojih vprašanj, kar izpusti in preusmeri pogovor spet nate. Itak si vesela, ker je vsa pozornost na tebi. Ampak ali ni moteče, da vedno govorita le o tebi, ti pa o njem ne izveš kaj veliko? Poleg tega imaš občutek, da se zanima zate, ampak vseeno ne preveč? Je ravno neka meja. To dejansko še najlažje ugotoviš, ko se z nekom dobiš, ker čutiš tudi njegovo energijo. Ampak tudi po dopisovanju boš videla ali ima zanimanje zate.

Zmedena si, nisi prepričana ali si mu všeč ali mu nisi
Nisi mu všeč. Ko boš fantu všeč ti bo to definitivno pokazal. Če mu boš všeč samo za v posteljo ali pa bi te rad imel kot priložnost, saj veš, če katera od drugih deklet odpove, znajo fantje to zelo lepo odigrati, kot da si njegova edina. To boš tudi zelo hitro ugotovila, ker te bo zelo hitro povabil na obisk k sebi. Ne potrebuješ iskati izgovorov, samo reci ne in ga izbriši od povsod. Telefonskega imenika, FB, IG-ja. Ne potrebuješ takšne negative v svojem življenju.

Igranje igric
Moja najljubša postavka. Verjetno jo poznaš? Tip ti ne odpiše nekaj ur, ti mu ne odpišeš nekaj ur. Ali pa mu odpišeš takoj. In čakaš kdaj odpiše nazaj. Lahko ti tip ne piše nekaj dni in ko ti končno piše in mu ne odgovoriš takoj ti še enkrat piše. Vprašaj ga direktno zakaj ni prej odpisal in če je odgovor ultra realistična laž, mu napiši samo en odgovor: Not today Satan, not today … or any other day. In živi naprej svoje življenje.  

In the blue, green, yellow, pink …
Saj veš, da so sedaj vsi klepeti obarvani in če ti njemu pišeš veliko več kot on tebi je to zagotovo znak. Če pa ni oseba, ki si rada tipka, te že vedno lahko pokliče. Če ti ne odpisuje ga samo vprašaj zakaj tako redko odpisuje, če reče, da ni oseba za dopisovanje mu predlagaj, da te pokliče. Ko sem sama to nazadnje tipu predlagala ni sploh več odpisal. (I am a scary person.) Tako da boš hitro vedela pri čem si.

Piše ali kliče te samo ob poznih urah.
Tem sporočilom, pa seveda sledi povabilo k njemu domov, če že imaš srečo in ne dobiš zraven še nazorne slike njegovih spolnih organov. Zato izklopi zvok telefona in se raje dobro naspi. V življenju obstajajo veliko boljše stvari, kot tipi za eno noč.

Sedaj pa še kaj lahko narediš da se temu izogneš in da takšne osebe znebiš v enem dnevu ali enem tednu.

Zaupaj svoji intuiciji
Če že imaš pretekle izkušnje s tem zaupaj intuiciji, ta ti bo povedala ali se tip resnično zanima zate ali pa samo porablja tvoj čas. Intuicija ti bo vedno povedala, kje si in kaj lahko pričakuješ.

Intuicija v kombinaciji s check-listo
Sama sem se 'za ziher' odločila za kombinacijo, torej poslušanje intuicije in hkrati preverjanje s check-listo. To je lista, kamor si napišeš vsa vedenja, ki kažejo, da se ne zanima zate in jo izpolnjuješ po tem, ko si se dobila z njim ali pa recimo po tednu dopisovanja. Vendar pazi, ko izpolnjuješ listo, je lahko samo odgovor da (kljukica) ali ne. Ne obstaja pa saj mogoče ni tak. Tako boš spet hitro tri mesece globoko z nekom, ki mu ni do tebe.
Ta sistem ti priporočam, če tako kot jaz rada zavestno spregledaš vse znake in ne poslušaš intuicije ali s tem področjem nimaš izkušenj.

Predstavljal si idealno obnašanje
To je tehnika, ki sem jo spoznala v eni od knjig, ki sem jih prebrala. Gre za to, da si predstavljaš idealno obnašanje oziroma situacijo v glavi. Torej kaj bi prava oseba oziroma oseba, ki si ji všeč govorila, kdaj in kako bi se te dotaknila, kakšna bi bila njena telesna govorica. Ko imaš tako sliko v glavi boš zelo hitro videla odstopanja v obnašanju in bila tako bolj pozorna na to kaj se dogaja

Vprašaj, kaj se dogaja
Narediš tisto kar je najbolj zajebano in najtežje, ker je veliko lažje plavati v oblaku ne vednosti in upati da se bo nekoč spremenil (ne rabim govoriti da se ne bo, a ne?). Preprosto ga vprašaš kam to pelje? Vse, kar ni odgovor všeč si mi in rad bi te bolje spoznal. Run away … RUN!!! Saj če ne bi misli resno, verjetno itak ne bo odpisal. Poleg tega če moraš vzeti pobudo in ga to vprašati, mislim da ti je jasno, da je to samo zapravljanje tvojega dragocenega časa.

Zadnja rešitev
Če si sploh pomislila, da moraš uporabiti katero od rešitev je to dovolj velik znak, da ni vse v redu in da je mogoče čas, da rečeš boy bye ali Thank you, next.

Želela bi ti pa sporočiti tudi to, da niso samo fantje taki, ampak katero od zgornjih stvari naredimo tudi ženske. Zato bodi spoštljiva do sebe in do druge osebe, sploh če veš da si ji všeč in ji povej, da je ne zanimaš. Tako boš ti imela na razpolago več časa, da spoznaš pravega zase, hkrati pa bo tudi druga oseba imela to možnost.

Za konec pa upam, da si oziroma boš nekoč prišla do istega zaključka kot jaz. S tem ko daješ svoj čas in pozornost fantom, ki jih sploh ne zanimaš, jim s tem daješ tudi moč nad sabo, ker se ne postaviš zase. To pa s tvoje strani pomeni, da nimaš dovolj spoštovanja do sebe, nisi dovolj samozavestna, ne verjameš, da se vredna boljšega in ne verjameš vase.
Zato, ko boš enkrat prišla do točke, do katere sem prišla jaz, bo bolelo, ampak hkrati se bo s tem začela tudi tvoja rast. Zato vzemi si ta čas in rasti, začni se spoštovati, imeti rada in se počutiti vredno najboljšega, kar lahko dobiš. Čaka te veliko dela na sebi, ampak verjemi, na koncu bo vredno.

Če tip ne vidi, da si wife material shame on him … Če ti ne vidiš da je on s takim obnašanjem, potem ko te znake poznaš, otrok in se še vedno ukvarjaš z njim .. Shame on you, babe!Ni komentarjev