Top 4 meseca avgusta


Mesec september je tukaj in že nekaj časa nazaj sem videla eno dobro idejo, ki bi jo rada vpeljala na svoj blog, in sicer vsak mesec bom poskušala s tabo deliti štiri stvar, nad katerimi sem bila najbolj navdušena tisti mesec, naj bo to članek, blog objava, video, izdelek, lokal, dogodek, itd. Tako boš tudi mogoče odkrila kaj, kar ti bo olajšalo tvoje življenje.

In ta mesec me je navdušilo naslednje:

Športne hlače s stranskimi žepi.
Že kar nekajkrat sem opazila tekaške hlače z globokimi stranskimi žepi in priznam, da so me mikale in ko sem jih imela priložnost kupiti za 15$, sem rekla zakaj pa ne. Prvič sem jih oblekla za pohod na Lafajette. Moj telefon je šel v stranski žep in moj telefon je velik. Žep se mi je zdel zelo priročen iz razloga, da lahko telefon hitro kadarkoli vzamem ven in naredim nekaj fotografij in ga pospravim. Na koncu se je dejansko izkazal za zelo uporabnega. Telefona nisem sploh čutila in hkrati je dejansko varno ostal na svojem mestu (čeprav bi bil še vedno bolj zadovoljna, če bi žep imel zadrgo). In ker sta dva žepa, lahko enega izkoristim za prigrizke, kar pomeni dvojno zmago. Tako, da to lahko rečem, da je bil zagotovo nakup meseca.

En žep za mobitel in en žep za snack :D 

Franconia State Notch Park
Ta mesec sem obiskala tudi Franconia State Notch Park, in sicer 14 km dolgo krožno pot, ki vodi na goro Lafayette. Prehodili pa smo tudi delček Appalachian trail, ki je najdaljša pohodniška pot na vzhodni obali ZDA. Nori razgledi in dobra telovadba. Več o njej pa bom delila v eni od naslednjih objav. 


Nasvet za navade
Zadnjič sem v enem od video, zasledila en top nasvet za navade. Nasvet se je glasil, ko uveljavljaš novo navado je ni potrebno početi vsak dan, vendar si nikoli ne smeš vzeti ''pavze'' dveh ali več dni zaporedno. Tako imaš lahko še vedno vsaj 3 dni v tednu, ko si novo navado uvajala, čeprav si imela 4 dni pavze.

Knjiga: Napoleon Hill: Think and grow rich
Prva knjiga, ki sem jo v celoti prebrala na Kindle. Ta knjiga je bila mojem seznamu že zelo dolgo, predvsem iz razloga, ker je bila povsod omenjena kot ena najboljših poslovnih knjig. Po tem, ko sem jo prebrala razumem zakaj. Knjiga je kljub temu, da je stara preko 100 let še vedno polna nasvetov, ki so uporabni tudi danes. Predvsem pa lepo pokaže, da se prav veliko ni spremenilo. O tej knjigi bom zagotovo še veliko govorila, ker je res dobra in jo vsakemu priporočam v branje.
Ni komentarjev